Hulp voor dieren- Gorinchem en omstreken

Mijn keuze voor deze stichting:

Deze hulp organisatie is er echt voor de regio, de mensen achter de groep zoeken ook echt uit of deze mensen het echt nodig hebben, en proberen alles eerlijk te verdelen onder de hulpvragers. Ik heb al een aantal keer gedoneerd om mens en dier te kunnen helpen in deze soms lastige periode. Deze mensen verdienen hulp en steun te krijgen en hiervoor geldt hoe meer helpende handen, hoe meer dieren er geholpen kunnen worden. En ik hoop op deze manier nog meer dieren te kunnen helpen.

Hulp voor dieren Gorinchem en omstreken stelt zich zelf voor:

De groep hulp voor dieren is opgericht door drie dierenliefhebbers in Augustus 2020 en bedoeld voor mensen uit de regio’s Altena, Giessenlanden,  Gorinchem en Molenlanden.  

Omdat er op dit moment veel mensen zijn die het (tijdelijk) financieel moeilijk hebben proberen wij door vraag en aanbod mens en dier bij elkaar te brengen. 
De corona crisis als voorbeeld heeft niet alleen mensen en bedrijven geraakt; onze gezelschapsdieren zijn hierdoor helaas ook vaak de dupe. En er zijn een tal van redenen waarom het opeens onmogelijk wordt om voor een dier te zorgen. Als mensen de kosten voor hun gezelschapsdieren niet meer kunnen dragen zien we vaak dat mensen hun lievelingen moeten afstaan… juist in tijden van nood moeten we voorkomen dat dieren in het asiel belanden, voor het dierenwelzijn maar ook omdat een dier emotioneel gezien het belangrijkste is wat een mens op de been houd. Met dat idee is deze groep ontstaan, waar wij mensen in tijden van nood, waar nodig willen ondersteunen, helpen en begeleiden met voeding en benodigdheden voor hun dieren, hun beste vriend. Uiteraard kunnen wij dit niet alleen, en daar hebben we uw hulp bij nodig! Dit project is van iedereen voor iedereen: met ons allen kunnen we elkaar hulp bieden. Zonder sponsors en donateurs zijn we echter nergens!

Wilt u dit goede doel steunen?

Wilt u dit goede doel steunen door iets bij ons te kopen? Gebruik dan de kortingscode: “Hulpgroep” in uw winkelmandje dan gaat er 10% van uw aankoopbedrag in goederen naar hulp voor dieren Gorinchem en omstreken.

Wilt u hulp voor dieren Gorinchem en omstreken steunen zonder iets te kopen? U kunt ook aangebroken zakken voer of andere artikelen bij ons inleveren, dan zorgen wij dat dit terecht komt bij de juiste mensen. Wilt u dit doen? Neem dan contact met ons op om af te spreken.