Stichtingen

HorseCorner heeft een hart voor dieren!

Dierenwelzijn houdt niet op bij het verzorgen van een eigen dierenvriend. Soms is er meer nodig om dieren een goed leven te bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan het werk van de dierenambulance, de egelopvang in de buurt, of de kinderboerderij die kinderen leert hoe je om moet gaan met kleinvee.

Onze klanten kiezen!

HorseCorner ondersteunt graag deze mensen die zich inzetten voor educatie, het zoeken van een nieuw thuis, of het verzorgen van dieren die hulp nodig hebben.

Als bezoeker van de site, kan er bij de bestelling een keuze worden doorgegeven voor een bij HorseCorner aangemeld goed doel, of stichting waar we 5% van het factuurbedrag naar overmaken. Klikt u onder het kopje stichtingen om te kijken, welke stichtingen al mee doen, inclusief meer uitleg over de verschillende goede doelen, zodat u uw keuze kunt maken, om een goed doel te steunen.

Meedoen als vereniging of stichting?

Vertegenwoordigt u een vereniging of stichting die zich inzet voor het welzijn van dieren? Schrijf u dan in voor de ondersteuning door HorseCorner. Stuur een e-mail naar info@horsecorner.nl zodat we contact kunnen leggen over een samenwerking.