Stichtingen

HorseCorner heeft een hart voor dieren!

Dierenwelzijn houdt niet op bij het verzorgen van een eigen dierenvriend. Soms is er meer nodig om dieren een goed leven te bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan het werk van de dierenambulance, de egelopvang in de buurt, of de kinderboerderij die kinderen leert hoe je om moet gaan met kleinvee.

Onze klanten kiezen!

HorseCorner ondersteunt graag deze mensen die zich inzetten voor educatie, het zoeken van een nieuw thuis, of het verzorgen van dieren die hulp nodig hebben.

Als bezoeker van de site, kan er bij de bestelling een keuze worden doorgegeven voor een bij HorseCorner aangemeld goed doel, of stichting waar we 10% van het factuurbedrag naar overmaken.

Meedoen als vereniging of stichting?

Vertegenwoordigt u een vereniging of stichting die zich inzet voor het welzijn van dieren? Schrijf u dan in voor de ondersteuning door HorseCorner. Stuur een e-mail naar info@horsecorner.nl zodat we contact kunnen leggen over een samenwerking.

Stichtingen die zich hebben aangemeld zijn:

  • Cindy Vreugdenhill / Alpe d’HuZes
    Cindy, een oud collega van me, gaat haar grenzen verleggen tijdens de Alpe d’HuZes. Ze doet mee met dit sportieve evenement, om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker en ter verbetering van de kwaliteit van leven van mensen die aan deze ziekte lijden.

    Een ontzettend mooi doel waar wij graag aan bijdragen, ook al is het niet dier-gerelateerd.
    Mogen wij namens u ook een steentje bijdragen aan dit doel? Bestel dan nu iets in de HorseCorner.nl shop en gebruik de code: “Hu6Cindy” daarmee gaat er 5% van uw factuur bedrag naar dit goede doel.

  • Stichting Dierenambulance Altena
    Mensen die zich inzetten voor een dier in nood, die kunnen best wat steun gebruiken. Bestelt u op onze site met de code: “dierenambulance altena“? Dan doneren we 5% van het aankoopbedrag aan deze stichting.