Stichtingen

HorseCorner heeft een hart voor dieren!

Dierenwelzijn houdt niet op bij het verzorgen van een eigen dierenvriend. Soms is er meer nodig om dieren een goed leven te bezorgen. Denk bijvoorbeeld aan het werk van de dierenambulance, de egelopvang in de buurt, of de kinderboerderij die kinderen leert hoe je om moet gaan met kleinvee.

Onze klanten kiezen!

HorseCorner ondersteunt graag deze mensen die zich inzetten voor educatie, het zoeken van een nieuw thuis, of het verzorgen van dieren die hulp nodig hebben.

Als bezoeker van de site, kan er bij de bestelling een keuze worden doorgegeven voor een bij HorseCorner aangemeld goed doel, of stichting waar we 10% van het factuurbedrag naar overmaken.

Meedoen als vereniging of stichting?

Vertegenwoordigt u een vereniging of stichting die zich inzet voor het welzijn van dieren? Schrijf u dan in voor de ondersteuning door HorseCorner. Stuur een e-mail naar info@horsecorner.nl zodat we contact kunnen leggen over een samenwerking.

Stichtingen die zich hebben aangemeld zijn:

  • Team HondenOpsporing Nederland (THON)
    THON biedt hulp om vermiste honden weer te herenigen met de baasjes. In het team zitten diverse speurhonden die ingezet kunnen worden bij de vermissing. ( waaronder ook Bokal)
    Dit team werkt geheel op vrijwillige basis, terwijl het enthousiasme en de behulpzaamheid super groot zijn, veel dingen die nodig zijn worden uit eigen zak betaald. Om dit team van vrijwilligers een warm hart toe te dragen willen wij ze heel graag helpen om een mooi bedrag bij elkaar te sparen voor de aankoop van jassen (zodat ze beter zichtbaar zijn op locatie), wildcamera’s om de vermiste honden makkelijker terug te vinden, een sms camera zodat zij niet in weer en wind op locatie hoeven te blijven bij de vermissing van uw dier enz. Bestelt u op onze site met de code: ”THON“? Dan doneren wij 5% van het aankoopbedrag in het potje van THON. Helpt u mee om deze groep vrijwiligers te steunen, dan kunnen zij in de toekomst ook blijven helpen bij vermissingen. En is uw hond zoek? Neem dan gerust contact op en wij helpen u met allerlei tips en trics om uw hond zo snel mogelijk weer thuis te krijgen.