Stichting Dierenambulance Vianen en omstreken

Mijn keuze voor deze stichting:

Op 12 september 2020 heb ik deze geweldige mensen mogen leren kennen. Het contact ontstond door een vermist hondje, en of wij konden ondersteunen met het zoeken. Aangezien Bokal op dat moment nog best ziek was, vonden wij het wel spannend om te gaan, maar een pup van een week of 12 laat je niet zomaar in de kou zitten. Na goed overleg zijn wij toch gegaan, om te kijken hoe het ging met Bokal want zijn gezondheid ging voorop. Dus Bokal in de auto en op naar de locatie van de vermissing. Daar aangekomen schrok ik een beetje want ik zag meerdere auto’s van de dierenambulance staan en vroeg mij af of dit wel goed was. Dus uitgestapt en er snel naar toe gelopen, wat bleek ze waren daar speciaal om mij en Bokal te ondersteunen in de zoektocht naar de pup. Een aantal ambu’s gingen verspreid door de wijk om overige mensen daarvandaan te houden en 1 ambu ging met mij mee, voor het geval er iets met Bokal zou gebeuren, wat een kippenvel moment was dat, zo bijzonder en zulke liefdevolle mensen. We zetten Bokal aan op spoor en hij ging super aan het werk, binnen no time heeft hij de pup gevonden en kwam gelijk de dierenambulance helpen. Gelukkig hebben we de pup in goede gezondheid gevonden. Maar wat een mega fijne ervaring was het met deze dierenambulance. Echt een hart van goud.

Bij een latere vermissing werden wij wederom gevraagd ter ondersteuning, en ook dit werd weer als een echt team opgepakt, deze vrijwilligers hebben echt een hart voor dieren en daarom verdienen zij dit om op onze pagina te staan:-)

Stichting dierenambulance vianen en omstreken stelt zich zelf voor:

Stichting Dierenambulance Vianen en omstreken bestaat al sinds 1997. Wij rijden in en voor de gemeenten Vijfheerenlanden, Culemborg, Gorinchem, Molenlanden en Hardinxveld Giessendam. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op tel. nummer 085-0441199. Wij rijden voor gewonde, ontheemde en zieke huisdieren, gewonde inheemse dieren en in Vijfheerenlanden en Gorinchem ook voor dode inheemse dieren. Dat doen wij met 4 ambulances en meer dan 55 vrijwilligers. Wij kunnen bestaan dankzij ontzorgings-contracten met gemeenten, taxiritten, sponsoren en donateurs. Mocht u handdoeken en lakens over hebben dan horen wij dat graag en dan komen we ze graag bij u ophalen. www.dierenambulancevianen.nl Facebook; dierenambulance vianen, Vermiste en gevonden huisdieren dierenambulance vianen Instagram; #Dierenambulance vianen

Ps de handdoeken en lakens kunt u ook bij onze winkel inleveren.

Wilt u deze stichting steunen?

Wilt u deze dierenambulance steunen door iets bij ons te kopen? Gebruik dan de kortingscode: “Dierenambu” in uw winkelmandje dan gaat er 5% van uw aankoopbedrag naar deze stichting.

Wilt u deze dierenambulance steunen zonder iets te kopen? kijk dan op https://www.dierenambulancevianen.nl/over-ons/onze-sponsoren/donateurs/